Møde- og forretningssted, Las Palmas

Det forretningsvenlige AC Hotel Gran Canaria er nøglen til succes når det drejer sig om organisering af dit selskabsarrangement og møder.

Udover den privilegerede beliggenhed præsenterer dette 4-stjernede hotel gæsterne for et udvalg af steder, moderne udstyr og ekstremt professionelt personale. Med 7 elegant møblerede og naturligt oplyste lokaler kan du være sikker på at få det bedste sædearrangement til din type af møde, som klasselokale, imperial stil, teaterstil eller U-stil.  

Fire lokaler måler i alt 39,45 m2 og er ideelle for mindre forretningsgrupper. Den maksimale kapacitet for disse lokaler rækker fra 12 til 20 deltagere. De største lokaler som dette hotel kan byde på måler mellem 106,86 m2 og 210,78 m2 og har kapacitet til 20 til 100 deltagere.

AC Hotel Gran Canaria byder på højhastigheds internetadgang for øget effektivitet og kvalitet af dit møde. Flipcharts, mikrofoner, oversættelsesudstyr, video laptops og telekonference faciliteter er nogle af de værktøjer deltagerne vil finde nyttige.     

Forbered dine noter privat på dit eget værelse ved hjælp af Wi-Fi adgang på værelset, mød forretningsforbindelser til et afslappet måltid i loungen, slap af med en forfriskende svømmetur i den flotte pool på taget og afslut dagen med en fantastisk á la carte middag hvor I kan diskutere resultatet af dagens møde.

  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.