Locatie voor bijeenkomsten en zakelijke evenementen, Las Palmas

Het bedrijfsvriendelijke AC Hotel Gran Canaria houdt de sleutel tot succes als het gaat om het organiseren van uw bedrijfsevenementen en bijeenkomsten.

Naast de bevoorrechte locatie voorziet dit 4-sterrenhotel gasten van verschillende ruimten, moderne apparatuur en uitermate professioneel personeel. Er zijn 7 stijlvol ingerichte vergaderzalen met natuurlijke lichtinval, dus zorg ervoor dat u de beste zitopstelling kiest, geheel afhankelijk van uw bijeenkomst, u kunt kiezen uit klaslokaal, imperiaalstijl, theaterstijl of U-vorm.  

Vier zalen hebben samen een oppervlakte van 39,45 m2 en zijn ideaal voor kleinere groepen. De maximale capaciteit van deze zalen varieert tussen 12 en 20 personen. De grotere zalen in dit hotel meten tussen 106,86 m2 en 210,78 m2 en hebben een capaciteit van 20 tot 100 deelnemers.

Het AC Hotel Gran Canaria biedt high-speed internet om uw bijeenkomst gladjes te laten verlopen. Flip-overs, microfoons, vertaalapparatuur, videolaptops en teleconferentiefaciliteiten kunnen de delegatieleden ook goed van pas komen.     

Maak uw eigen aantekeningen in de privacy van uw eigen kamer met behulp van de WiFi-verbinding die u daar hebt, tref uw collega’s voor een informele maaltijd in de lounge, ontspan met een verfrissende duik in het zwembad op het dak en besluit de dag met een heerlijk à la carte diner om de positieve uitkomst van uw bespreking nog eens door te nemen.

  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.