Ryhmälomat Las Palmasissa, AC Hotel Gran Canaria´ssa

Tämän neljän tähden hotellin erinomainen sijainti tarjoaa ryhmille helpon pääsyn kaupungin vetoavimmille kiinnostuksen kohteille.

Ravintoloista, baareista ja viihteen pitkistä tunneista voi nauttia hotellinne edessä tunnetussa Parque Santa Catalinassa. Riippuen mihin vuodenaikaan matkustatte, tällä suositulla aukiolla pidetään erilaisia jännittäviä festivaaleja – asia joka kannattaa ottaa huomioon lomaanne varatessa.

Ryhmät jotka oleskelevat mieluummin auringossa voivat kävellä helposti kahdelle kaupunkirannalle alueella. Playa de las Alcaravaneras sijaitsee lähellä ja se on ihanteellinen innokkaille auringonottajille. Surffaajat tulevat houkutelluiksi kaupungin kohtuullisesta ilmastosta ja elävistä aalloista jotka iskevät kohti Playa de las Canterasia. La Isletan mannerkaupunki löytyy myös läheltä – Kanarian helmi joka on tutkimisen arvoinen.

Menkää ostoksille Las Palmasissa. Tunnettu sen loputtomista tavarataloista ja kaupoista, Calle Triana on kaupungin pääostoskatu ja sille on tyypillistä sen nuorekas henki, modernistinen arkkitehtuuri ja upeat tapas baarit. Samalla kun aktiiviset golffaajat löytävät paratiisin Real Club de Golf Las Palmasista, innokkaat pelaajat tulevat olemaan mielissään saadessaan osansa hauskanpidosta ylväässä Gran Casino Las Palmasissa.  

Käykää tärkeillä kulttuurinähtävyyksillä jotka ovat tyypillisiä Las Palmasille. Varmistakaa että käytte tämän kaupungin vanhimmalla alueella, Vegueta, perinteinen kanarialainen kaupunki joka on täynnä maalauksellista arkkitehtuuria ja viehättäviä pieniä aukioita. Museo Casa de Colón ja El Museo Canario ovat vain kaksi alueen lukemattomista museoista. Arvostettu Alfredo Kraus konserttisali on pakollinen uteliaille nähtävyyksien katselijoille.

  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.