Møter og forretningsreiser til Las Palmas

Det forretningsvennlige AC Hotel Gran Canaria er nøkkelen til suksess når det gjelder å organisere et vellykket arrangement eller møte for bedriften.

Foruten den privilegerte beliggenheten, presenterer dette 4-stjerners hotellet gjestene med en rekke møterom, moderne utstyr og meget profesjonelt personale. Du kan velge mellom 7 elegant innredede møterom med naturlig lys, og sørg for å velge den beste sitteordningen for ditt møte, enten det er klasseromstil, imperialstil, teaterstil eller U-stil.  

Fire møterom har en størrelse på totalt 39,45 kvm og de er ideelle for mindre grupper. Den maksimale kapasiteten for disse rommene er mellom 12 og 20 deltagere. De større rommene dette hotellet tilbyr er mellom 106,86 kvm og 210,78 kvm, og de har en kapasitet til å ta imot mellom 20 og 100 deltagere.

AC Hotel Gran Canaria tilbyr høyhastighets internett for å øke kvaliteten og effektiviteten under møtet. Flippover, mikrofoner, oversettelsesutstyr, video- og telefonkonferanse er noen av de verktøyene som deltagerne kan ta nytte av.     

Forbered notatene dine i personvernet av din innkvartering med litt hjelp fra Wi-Fi tilgang på rommet, møt opp på en uformell lunsj i salongen, slapp av med en forfriskende svømmetur i det skinnende bassenget på taket, og rund av dagen med en fabelaktig à la carte middag og diskuter det positive utfallet av møtet.

  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.