AC Hotel Gran Canarian tilat

Etsitte sitten vapaa-ajan lomaa tai teidän on oltava hiiren klikkauksen päässä henkilökohtaisista sähköposteistanne, uudenaikainen AC Hotel Gran Canaria on järjestänyt käytännölliset ratkaisut kaikkiin tarkoituksiin.

Herätkää mukavuuteen joka aamu kun majoitutte tässä neljän tähden hotellissa. Ylpeillen uudenaikaisilla tiloilla ja mukavilla näköaloilla yli kaupungin, AC Hotel Gran Canarian tarjoamat huoneet tulevat varmasti helpottamaan stressin täytteisiä liikematkaajia ja rohkaisemaan vapaa-ajan vieraita oleskelemaan enemmän rauhallisuudessa.

Hämmästyttävistä mauista koostuva bufetti antaa teille herkullisen alun aloittaa päivänne. Lounaaksi ja illalliseksi, AC Hotel Gran Canaria ravintola korvaa sen rikkaan bufetin erinomaisella à la carte ruokalistalla.

Kevyet ateriat ja drinkit tarjoillan AC baarissa, hieno ehdotus rennoille liiketoimi kokoontumisille ja kanssakäymiseen. Sukeltakaa puhtaaseen rauhaan katolla olevalla uima-altaalla (auki kausittain), ja varmistakaa että nautitte tästä erinomaisesta tilasta koko käyntinne ajan. Hotelli tarjoaa lisäpyyhkeet. Hyvin varustettu terveyskeskus ja usvainen sauna ovat ylimääräisiä tapahtumapaikkoja jotka tämä hotelli on sisällyttänyt mukavuudeksenne.

Tarjoten laajan valikoiman paikkoja, erilaisen varustuksen ja nopean Wi-Fi palvelun, tämä neljän tähden hotelli tulee kohtaamaan vaativimmat pyyntönne koskien liiketoimi kokouksianne. Ne jotka haluavat internet yhteyden majoitukseensa tai hotellin aulaan, voivat pyytää tätä palvelua vastaanotto tiskiltä. Ilmaista Wi-Fiä voi käyttää hotellin yleisalueilla.

Lisäpalvelut koostuvat maksuttomista sanomalehdistä, ilmaisesta minibaarista, ovenvartija palvelusta ja kassakaapista (pyydettäessä).

  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.