AC Hotel Gran Canaria, Las Palmasissa

AC Hotel Gran Canaria on upea vaihtoehto kaikille matkustajille jännittävälle lomalle kaupungin laidassa, innokkaista liiketoimi valtuutetuista seurallisiin vapaa-ajasta pitäviin. Ylpeillen ainutlaatuisella suunnittelulla, uskomattomilla tiloilla ja ensisijaisella sijainnilla, tämä neljän tähden hotelli sijaitsee Las Palmasin elävässä keskustassa, vain parin askeleen päässä kaupungin tunnetuimmilta nähtävyyksiltä.

Arvostettu sen huippupiirteistä ja liiketoimi ystävällisistä palveluista, AC Hotel Gran Canaria tulee olemaan ihanteellinen paikka hoitaa yrityskokouksia ja siihen liittyviä tapahtumia. Nopea Wi-Fi yhteys, 7 kokouspaikkaa joista valita ja ammattaititoinen avustus ovat vain osa monista saamistanne eduista.

Osa toivottavista neljän tähden yksityiskohdista joita voitte odottaa sisältävät minimalistisen sisustuksen, uima-altaan katolla, mukavan majoituksen ja merkittävän ravintolan valikoimalla tarjolla olevia herkullisia ehdotuksia. Nauttikaa henkeäsalpaavista näköaloista yli ympärillä olevan kaupungin, kokeilkaa terveyskeskusta ja saunaa, ja rentoutukaa rauhoittavassa AC baarissa joitakin vapaa-ajan hetkiä varten.

Mukavuus ja soveltuvuus ovat AC Hotel Gran Canarian tärkeimpiä päämääriä – korkealaatuiset ominaisuudet lupaavaa lomaa varten.

  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.