AC Hotel Gran Canarian ravintolat ja baarit

Nauttikaa joka ruoka-annoksesta jota tarjoillaan tyylikkäässä ravintolassa ja baarissa jonka tämä neljän tähden Las Palmas hotelli on huomaavaisesti järjestänyt vieraille.  

Herkulliset kansainväliset ruoat eivät epäonnistu viehättämään jokaisen vieraan. Hemmotelkaa herkullisella bufettiaamiaisella ja tyylikkäillä à la carte ruoilla lounaaksi ja illalliseksi, samalla kun nautitte henkeäsalpaavista näköaloista yli kaupungin.

Käyttäen paikallisia aineksia luomaan hienostuneen ateriakokemuksen kaikille, varmistakaa että arvostatte käsin poimittuja ehdotuksia joita tämä neljän tähden hotelli anteliaasti suosittelee.

Aamiainen on saatavilla klo: 07.00 – 11.00. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, aamiaiset tarjoillaan tuntia myöhemmin. Lounas kestää klo: 13.00 – 16.00 ja illallisesta voi nauttia klo: 20.00 – 23.00.

Epävirallisille lounaille yrityskumppaneiden kanssa, menkää hotellin aulaan ja nauttikaa huolettomasta keskustelusta kevyen aterian ääressä AC baarissa – käytännöllinen tapa keskustella liiketoimesta.

  • 01restaurant.jpg
  • 02restaurant.jpg
  • 03restaurant.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.