Hotel LTI Valle Taurito, Puerto de Mogan, Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°49'1.40"N Lengdegrad 15°45'10.31"WLTI Valle Taurito ligger nær den sjarmerende fiskerlandsbyen Puerto de Mogán, på sør-vestkysten av Gran Canaria. Med en ypperlig beliggenhet i en dal foret med luksuriøse ressorter, utsikt over Lago Oasis vannpark og underholdningskompleks, tilbyr dette stedet attraksjoner for hele familien.

Strandløver kan ta en kort spasertur til Playa Taurito, som ligger omringet av stupbratte, slående klipper og stranden er perfekt for bading hele året. Det varme vannet er ideelt for dykking, vannski, windsurfing og jetski. Ekspedisjoner og katamaranturer kan også startes fra den lokale marinaen. Besøkende kan til og med bli med om bord på “Yellow Submarine” for å oppdage det rike marine livet langs kysten.

Jobb opp appetitten på en kveldstur til Puerto de Mogán og oppdag tradisjonelle restauranter som tilbyr et appetittvekkende utvalg av fersk fisk, saftig grillet kjøtt og paella, ledsaget av fine viner og live musikk.

Det lokale markedet tilbyr et bredt utvalg av unikt håndarbeid, kanariske oster, kunst og skinnvarer. Dersom du er i humør for shopping, bør du stikke innom motebutikkene og suvenirbutikkene i travle Playa del Inglés.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.