Hotel LTI Valle Taurito, Puerto de Mogan, Gran Canaria

GPS Coordinates: Latitude 27°49'1.40"N Longitude 15°45'10.31"WHotel LTI Valle Taurito er beliggende nær den charmerende fiskerlandsby Puerto de Mogán, på sydvestkysten af Gran Canaria. Med en fremragende beliggenhed i en idyllisk dal omgivet af luksusresorts, har hotellet udsigt over Lago Oasis vandland og underholdningskompleks, der byder på attraktioner for hele familien.

Strandelskere kan gå en kort tur til Playa Taurito, der er omgivet af imponerende klipper og perfekt for at dase i solen hele året. Det varme vand er ideelt for dykning, vandski, windsurfing og jetski. Udflugter med dybhavsfiskeri og katamaran udflugter kan også findes i den lokale marina. Gæsterne kan endda gå ombord på ”Yellow Submarine” og opleve det omfattende liv i havet langs kysten.

Hent appetit på en aftentur til Puerto de Mogán og oplev traditionelle restauranter der byder på et indbydende udvalg af friskfanget fisk, saftigt grillet kød og seafood paella, ledsaget af fine vine og levende musik.

Det lokale marked byder på et bredt udvalg af kunsthåndværk, kanariske oste, kunst og lædervarer. Hvis du har lyst til indkøbsterapi skal du tage til modebutikkerne og souvenirforretningerne i det livlige Playa del Inglés.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.