Gezinsvakanties in Hotel LTI Valle Taurito

Voor een all inclusive vakantie met familie en vrienden, biedt het LTI Taurito uitstekende faciliteiten voor het verblijf van kleinere groepen. Waterpark Lago Oasis heeft tal van recreatieve faciliteiten en er kunnen ook buitenevenementen en –feesten worden gehouden. Groepsboekingen voor meer dan 20 personen ontvangen een kortingstarief.

Plant u een feestje of wilt u een speciale gelegenheid vieren? In het hotel kunnen feesten gehouden worden voor maximaal 80 personen. Catering is beschikbaar en ook accommodatie voor gasten kan worden geregeld.

Als u een speciale gelegenheid wilt vieren met een grotere groep, beveelt het hotel twee voortreffelijke restaurants aan op Gran Canaria. In Playa Taurito, beschikt restaurant Yaiza over een betoverende locatie aan zee en serveert een ruim aanbod à la carte specialiteiten en biedt plek aan maximaal 300 personen. Hotelgasten krijgen 50% korting als zij in dit restaurant dineren. Santiago El Grande restaurant in San Bartolomé is onderdeel van de exclusieve Paradise Hotel & Resorts groep. Het restaurant biedt u sensationeel zicht op de bergen, een voortreffelijke selectie uit de keuken van de Canarische eilanden en er kunnen banketten en cocktailfeestjes gehouden worden voor maximaal 250 gasten.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.