Familieferier på Hotel LTI Valle Taurito

Hotel LTI Valle Taurito byder på fremragende faciliteter for mindre grupper for en alt-inklusive ferie med familie og venner. Lago Oasis vandland har et bredt udvalg af rekreative faciliteter og kan også afholde udendørs arrangementer. Gruppebookinger for mere end 20 gæster modtager en rabat.

Planlægger du et selskab eller en særlig lejlighed? Hotellet kan afholde private fester for op til 80 personer. Der kan også leveres gourmet catering og indkvartering for gæsterne.

Hvis du organiserer en særlig begivenhed for en større gruppe, anbefaler hotellet to fremragende restauranter på Gran Canaria, beliggende i Playa Taurito, Yaiza restaurant har en fremragende beliggenhed ved havet og byder på et bredt udvalg af ä la carte specialiteter og kan rumme op til 300 personer. Hotelgæster modtager 50% rabat ved spisning på denne restaurant. Santiago El Grande restaurant i San Bartolomé er en del af den eksklusive Paradise Hotel & Resorts gruppe. Restauranten byder på enestående bjergudsigt, et fremragende udvalg af kanarisk gourmetkøkken og kan rumme banketter og cocktailparties for op til 250 gæster.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.