Restaurants en bars in Hotel LTI Valle Taurito

De restaurants en bars in LTI Valle Taurito bieden een breed aanbod aan gezonde en overheerlijke mogelijkheden waar u zeker tevreden over zult zijn.

Buffet Restaurant
Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt in de grote eetzaal of al fresco op het terras. Lunch- en dinerbuffetten voorzien u van een internationale selectie vlees, vis, groenten, vers fruit en toetjes. Daarnaast zijn er de dagelijkse specialiteiten van de chef. Gasten die verblijven op basis van all inclusive, profiteren van gratis lokale wijn, bier, vruchtensap en frisdrank.

Ontbijt van 08.00 tot 10.30 uur.
Lunch van 13.00 tot 15.00 uur.
Diner van 19.00 tot 21.30 uur.

Bar Bistro Paraiso
Vlakbij het zwembad serveert Bar Bistro Paraiso een continentaal ontbijt voor uitslapers, van 10.30 tot 13.00 uur. Gasten die verblijven op basis van all inclusive profiteren ook de hele dag van gratis snacks, frisdrank, vruchtensap, bier, wijn en cocktails. In de namiddag wordt koffie en thee geschonken, met een ruim assortiment gebakjes.

Geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Bar Salón Paraiso
Hebt u nog steeds trek na alle buffetten overdag? Ga dan naar Bar Salón Paraiso een een avondsnack. De pianobar serveert ook lokale wijn, cocktails en frisdrank, die gratis zijn voor gasten die verblijven op basis van all inclusive.

Geopend van 18.00 tot 01.00 uur.

Bar Plaza Arena
Genietend van de vele faciliteiten in het waterpark, profiteren gasten die verblijven op basis van all inclusive, van gratis frisdrank, vruchtensap, thee, koffie, bier, wijn en cocktails in Bar Plaza Arena.

Geopend van 17.00 tot 24.00 uur.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.