Restauranter og barer på Hotel LTI Valle Taurito

Restauranter og barer på Hotel LTI Valle Taurito byder på et bredt udvalg af sunde og lækre alternativer der stiller dig tilfreds.

Buffet Restaurant
Start dagen med en fuld morgenmadsbuffet i den rummelige spisesal eller al fresco på terrassen. Frokost- og middagsbuffet’er byder på et internationalt udvalg af kød, fisk, grøntsager, frisk frugt og desserter, samt dagens specialitet fra kokken. Gæster der er indkvarteret på alt-inklusive basis modtager gratis lokal vin, øl, juice og sodavand.

Morgenmad fra 08.00 til 10.30
Frokost fra 13.00 til 15.00
Middag fra 19.00 til 21.30

Bar Bistro Paraiso
Bar Bistro Paraiso er beliggende nær poolen og byder på kontinental morgenmad for dem der sover længe, fra 10.30 til 13.00. Gæster der er indkvarteret på alt-inklusive basis kan også nyde gratis snacks, sodavand, juice, øl, vin og cocktails hele dagen. Kaffe og te og et stort udvalg af kager bliver serveret om eftermiddagen.

Åben fra 10.00 til 18.00

Bar Salón Paraiso
Er du stadig lækkersulten efter dagens buffet? Besøg Bar Salón Paraiso for en sen snack. Pianobaren serverer også lokal vin, cocktails og sodavand, der er gratis for gæster der er indkvarteret på alt-inklusive basis.

Åben fra 18.00 til 01.00

Bar Plaza Arena
Mens de nyder fritidsfaciliteterne på vandland kan gæster der er indkvarteret på alt-inklusive basis nyde gratis sodavand, juice, te, kaffe, øl, vin og cocktails på Bar Plaza Arena.

Åben fra 17.00 til 24.00

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.