Lago Oasis på Hotel LTI Valle Taurito

Lago Oasis er en omfatrende familievenlig underholdningspark og midtpunktet i resortdalen. Med den største havvandspool på Gran Canaria, er børn i alle aldre underholdt af værten med fremragende faciliteter. Gæster der er indkvarteret på alt-inklusive basis modtager gratis adgang til Lago Oasis.

Gigantiske vandrutsjebaner der dækker mere end 1350 m2 omkring komplekset og fører gæsterne til den laguneagtige pool. Mini-club organiserer et bredt udvalg af aktiviteter for de yngre gæster og børnepool og legeplads byder også på mange timers underholdning.

Fritidsfaciliteterne inkluderer en charmerende 18-hullers minigolf bane, en farverig spillearkade og et bowlinganlæg. Billard, bowling og bordtennis er også til rådighed. Aktive gæster kan benytte sportsfaciliteterne inklusive tennis, squash og paddle baner. Et fitnessanlæg omgiver underholdningsparken, ideelt for at slippe af med alle turene til middagsbuffet’en! Hvis du foretrækker fred og ro kan du slappe af i skyggen af palmerne ved poolen. Souvenirbutikker og et supermarked finder du også i underholdningskomlekset.

Om aftenen byder Arena Plaza på sceneshows med et udvalg af musikere og entertainere. Børnene vil elske mini-disco mens de voksne kan nyde en drink på “La Bamba” diskoteket og danse hele natten.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.