Lago Oasis på Hotel LTI Valle Taurito

Lago Oasis er en omfattende familievennlig underholdningspark, og midtpunktet i dalen. I det største saltvannsbassenget på Gran Canaria, vil barn i alle aldre bli underholdt av en rekke utmerkede fasiliteter. Gjester som bor på all-inclusive får kostnadsfri inngang på Lago Oasis.

Store vannsklier strekker seg over 1350 kvadratmeter rundt komplekset, og slipper gjestene ned i det store svømmebassenget. Miniklubben arrangerer et bredt utvalg av aktiviteter for yngre gjester og barnebassenget og lekeplassen tilbyr også timer med underholdning.

Aktiviteter som tilbys inkluderer en sjarmerende 18-hulls minigolfbane, et fargerikt spill og bowling. Biljard, boccia og bordtennis er også tilgjengelig. Aktive gjester kan dra nytte av sportsfasilitetene, inkludert tennis, squash og padlebaner. En fitnesskrets sirkler rundt parken, som er ideell for en joggetur for å brenne bort all maten fra buffeen! Dersom du foretrekker fred og ro, kan du slappe av i skyggen under palmene ved svømmebassenget. Suvenirbutikker og et supermarked finnes også i vannparken.

Om kveldene viser Arena Plaza et utvalg av musikere og underholdere. Barna vil elske minidiskoen, mens de voksne kan nyte en drink på “La Bamba” diskotek og danse hele natten.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.