Hää-, ryhmä- ja tapahtumapaikka

Tarjoten ensisijaisen sijainnin, laajat tilat ja toimivat kokoushuoneet, Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel on kauan ollut suosittu paikka järjestää ryhmätapahtumia ja majoittaa niiden edustajat. Kaikkea muotiesityksistä, lainelautailun mestaruuskilpailuista ja bridge kilpailuista hyväntekeväisyys illallisiin ja häihin on pidetty tässä hotellissa, jossa delegaateilla on San Agustínin kauneus ihailtavana ja tervetulleeksi toivottavat tilat joissa hemmotella.

Miksi ei järjestää muistorikkaat häät Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel´ssa? Hotelli tarjoaa erilaisia idyllisiä sijainteja, keräten kaiken kokoisia seremonioita. Kuvitelkaa vastaanottotilaisuutta kynttilänvalossa keskellä palmupuita jotka ympäröivät uima-altaita tai romanttisella rentoutumis kattoterassilla, sen ainutlaatuisilla panoraama näköaloilla yli valtameren. Gourmet illallisen jälkeen, vieraat voivat mennä diskobaarin tanssilattialle pitkää juhlailtaa varten.

Vaihtoehtoisesti, miksi ei nauttia thalassoterapia ohjelman eduista tässä hotellin maailmanluokkaa olevassa thalassoterapia keskuksessa tai antaa hotellin järjestää golfloma teille ja ystävillenne?

Mikä tahansa tapahtuma, Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel tarjoaa laajan valikoiman erityisesti ryhmille suunnattuja palveluja jotka auttavat tekemään tapahtumastanne sujuvan. Erilliset hotelliin sisäänkirjoittautumis palvelut ryhmän jäsenille, kahvitauout tai cocktailit, valikoima lounas- ja illallisruokalistoja sisältäen teemaillalliset, iltaesitykset, erityisesti ryhmille varatut alueet ja kokeneen henkilökuntatiimin käsillä auttamaan teitä ovat niiden monien syiden joukossa jonka vuoksi voitte miettiä järjestää ryhmätapahtumanne Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel´ssa.

WIFI
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.