Bryllup, grupper og hendelser

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel tilbyr en førsteklasses beliggenhet, omfattende fasiliteter og funksjonelle møterom. Hotellet har lenge vært et favorittsted for gruppehendelser og står klar for å imøtekomme dine representanter. Alt fra moteshow, vindsurfing mesterskap og bridgeturneringer til brylluper har blitt holdt på dette hotellet, hvor gjestene kan nyte skjønnheten til San Agustín og dra nytte av de mange fasilitetene.

Hvorfor ikke organisere et bryllup du absolutt kommer til å huske på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel? Hotellet tilbyr en rekke idylliske steder og catering for seremonier i alle størrelser. Tenk deg en mottakelse med levende lys blant palmene som omgir svømmebassenget eller på den romantiske chill-out terrassen med unik panoramautsikt over havet. Etter en gourmetmiddag, kan gjestene dra på dansegulvet i Disco-baren etter en lang natt med feiring.

Alternativt, hvorfor ikke nyte fordelene på et førsteklasses thalasso-terapisenter eller la hotellet organisere en golfferie for deg og vennene dine?

Uansett hvilken hendelse du ønsker å organisere, tilbyr Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel et bredt spekter av spesifikke gruppeutviklede tjenester som vil bidra til at ditt arrangement vil gå flott for seg. Separat innsjekking for gruppemedlemmer, kaffepauser eller cocktails, et utvalg av lunsj- og middagsmenyer inkludert tematiske middager, kveldsforestillinger, områder som er spesielt reservert for grupper og et team med erfarne medarbeidere som vil hjelpe deg er noen av grunnene til hvorfor du bør velge å holde hendelsen din på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel.

WIFI
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.