Locatie voor bruiloften, groepen en evenementen

Met een toplocatie, uitgebreide faciliteiten en functionele vergaderzalen is het Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel al sinds lange tijd een favoriete locatie voor groepsevenementen en als verblijf voor de deelnemers. Alles van modeshows, windsurfkampioenschappen en bridgetoernooien, tot liefdadigheidsdiners en bruiloften werden al gehouden in dit hotel. Gasten kunnen zich vergapen aan de schoonheid van San Agustín en zich tegoed doen aan de voortreffelijke faciliteiten.

Waarom geen bruiloft om nooit te vergeten in het Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel? Het hotel voorziet in verschillende idyllische locaties en verzorgt de catering voor feesten van verschillende omvang. Stelt u zich eens een receptie bij kaarslicht voor, te midden van palmbomen die rond de zwembaden staan, of op het romantische dakterras, met een uniek panoramisch uitzicht op de oceaan. Na een verrukkelijk diner doen de gasten de voetjes van de vloer in de Disco Bar en wacht hen een lange nacht.

Daarnaast kunt u profiteren van de voordelen van een thalassotherapieprogramma in het thalassotherapiecentrum in dit hotel. Of u laat het hotel een golfvakantie organiseren voor u en uw vrienden.

Wat de gelegenheid ook is, het Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel biedt u een ruim aanbod aan specifieke diensten die er voor zorgen dat uw evenement gladjes verloopt. Apart inchecken voor groepen, koffiepauzes of cocktails, een keus uit verschillende lunch- en dinermenu's, inclusief themadiners, avondshows, speciale ruimten gereserveerd voor groepen en een team van deskundig personeel ter plekke om u bij te staan zijn zo maar een paar redenen waarom u uw groepsevenement zou moeten plannen in het Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel.

WIFI
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.