Fastilitetene på Hotel LTI Valle Taurito

LTI Valle Taurito tilbyr et utmerket utvalg av fasiliteter. Tilbring fantastiske dager i solen ved det oppvarmede svømmebassenget, mens du nyter den panoramiske utsikten. Delta i organiserte aktiviteter som pilates, yoga, tai chi, vannaerobic, volleyball og bingo eller bare slapp av i den komfortable TV-salongen.

Den suverene Krabí Spa tilbyr en mulighet for gjestene til å skjemme seg bort med et bredt utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Dette inkluderer også tilgang til et fullt utstyrt treningsrom som inneholder tredemøller, stasjonære sykler og frivekter.

To panoramaheiser gir tilgang fra hotellet til Lago Oasis, med nydelig utsikt. Idrettsanlegg i underholdningsparken inkluderer tennis, squash og padlebaner, en jobbeløype, 18-hulls minigolf, bordtennis, bowling, boccia og biljard. Gjestene kan også leie terrengsykler for å utforske området. Om kveldene tilbys live musikk og underholdning på Arena Plaza, og gjestene kan danse på det nyåpnede diskoteket.

Fritidstilbudene for barn og unge inkluderer en miniklubb, minidiskotek, lekeplass og barnebasseng. Yngre gjester vil også elske vannsklier, bassenger og spill.

Standard fasiliteter inkluderer 24-timers resepsjon, valutaveksling, vaskeri og parkering. Gjestene kan benytte felles datamaskiner for internett i hotellets lobby.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 07facilities.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.