wifi_en

Hotel Rural Paradise Las Tirajanas i San Bartolome de Tirajana på Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°55'9.62"N Lengdegrad 15°34'25.15"W

 

Tradisjon, en blanding av naturlige toner og teksturer sammen med en sorgløs atmosfære skaper stemningen som beskriver landlige San Bartolomé de Tirajana på Gran Canaria.

Denne landsbyen som hviler midt i sentrum av øya, møter den endeløse eviggrønne dalen, som er en del av det stedet er kjent for; nemlig sitt rike landskap og landlige beliggenhet. Som kommune, er San Bartolomé de Tirajana betraktet som den mest omfattende på øya, ettersom den når helt ned til de sørlige feriestedene Maspalomas og Playa del Inglés.

Området vil helt sikkert begeistre alle gjester som setter pris på naturen, med sine høye klipper, imponerende fjellkjeder og flotte natursteder som Risco Blanco, Fataga dalen og den høyeste toppen på øya, Pozo de Las Nieves. Denne delen av øya er spesielt populær blant de som liker utendørs aktiviteter som fjellklatring, fotturer og trekking. På den andre siden, kan du sette fra deg klatreutstyret for å ta deg turen til sanddynene i Maspalomas og de flotte strendene i Playa del Inglés, som bare ligger en times kjøretur unna.

De forskjellige golfbanene, samt en rekke spennende tema- og vannparker finnes rundt omkring på øya – flott for daglig underholdning. De som planlegger å shoppe vil finne eksklusive butikker og lokale markeder i Playa del Inglés og Maspalomas. Typiske gastronomiske opplevelser kan nytes i mange restauranter og barer i San Bartolomé de Tirajana. Sørg for å prøve den berømte “guindilla” brennevinen og bestill en tradisjonell kanarifuglrett.

Den nærmeste lufthavnen ligger ca. 35 km unna Hotel Rural Paradise Las Tirajanas.

 
  • hotel_02.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_05.jpg
 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.