wifi_en

Restauranter og barer på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Restaurantene og barene på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas presenterer gjestene med et deilig utvalg av retter, for de som setter pris på kvalitet og en “scoop” av storslått natur ved siden av.

Alt fra internasjonale bufféter til vegetarmat, tradisjonelle Kanariske oppskrifter og desserter som vil få deg til å tigge om mer, serveres på den 4-stjerners restauranten “Santiago el Grande” – restauranten som vil overgå dine forventninger. Med troen på at et sunt kosthold fører til en bedre livsstil, setter hotellets kjøkkensjef sammen de mest krevende forespørsler for at du skal føle deg vel.

Typiske retter som “ROPA vieja” (et utvalg av kjøtt), “carajacas” (ibirisk kjøtt med poteter og nudler), eller unike retter som stekt ost med tomatsyltetøy, vil absolutt tilfredsstille magen. “Santiago el Grande” har plass til 250 gjester, og er ideelt for banketter og fritidsarrangementer.

Ved siden av ligger à la carte restauranten som kan benyttes av half-board gjester, men den krever imidlertid en separat betaling.

Lobbybaren er et flott sted der gjestene kan lene seg tilbake og ta livet med ro mens du nyter en drink og noe deilig – bakverk! Det serveres nybakte kaker, laget av hotellets egen kjøkkensjef, som gjestene vil bli overrasket over. Hotellet er anerkjent for sitt utvalg av kaffe og sjokolademelk.

Mens du soler deg ved bassengkanten, kan du stikke innom bassengbaren og bestille en tropisk cocktail for å fullføre det perfekte ferieøyeblikket.

 
  • hotel_01.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_06.jpg
 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.