wifi_en

Hotel Rural Paradise Las Tirajanas, San Bartolome de Tirajanassa, Gran Canarialla

GPS koordinaattorit: Leveysaste 27°55'9.62"N Pituusaste 15°34'25.15"W

 

Perinne, luonnon sävyjen ja rakenteen sekoitus, yhdessä huolettoman ilmapiirin kanssa, asettavat maaseutu tunnelman joka erottaa Bartolomé de Tirajanan Gran Canarialla.

Luonnehdittu vauraasta maisemasta ja hienovaraisista puitteista, tämä kylä sijaitsee saaren keskiosassa ja avautuu kohti loputonta ikivihreää laaksoa. Kuntana, San Bartolomé de Tirajana pidetään saaren laajimpana, ylettyen Maspalomasin ja Playa de Inglésiin eteläisiin rantalomakohteisiin.

Koostuen korkeista kallioista ja vaikuttavista vuorijonoista, luonteenomaiset piirteet kuten Risco Blanco, Fataga laakso ja saaren korkein huippu, Pozo de Las Nieves tulevat epäilemättä innostamaan jokaista luontoa rakastavaa vierasta. Tämä osa saarta on erityisesti kohdistettu ulkoilma aktiviteeteistä pitäville kuten vuoristokiipeily, vaellus ja retkeily. Toisaalta, laittaen vaellustarvikkeenne sivuun vieraillaksenne Maspalomasin hiekkadyyneillä ja Playa del Inglésin läheisillä rannoilla, on vain alle tunnin ajomatkan päässä.

Monet golfkentät, kuten myös monet jännittävät teema- ja vesipuistot löytyvät myös ympäri saarta – upeita suunnitelmia päiväviihteeksi. Ne jotka suunnittelevat ostosten tekoa löytävät korkealuokkaisista putiikeista paikallisiin toreihin Playa del Inglésin ja Maspalomasin alueilta. Tyypillisellä ruokakulttuurilla voi hemmotella monessa ravintolassa ja baarissa San Bartolomé de Tirajanassa. Varmistakaa että kokeilette tunnettua ‘guindilla’ likööriä ja tilaatte paikallista kanarialaista ruokaa.

Lähin lentokenttä sijaitsee noin 35 km päässä Hotel Rural Paradise Las Tirajanasta.

 
  • hotel_04.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_01.jpg
 

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.