wifi_en

Hotel Rural Paradise Las Tirajanas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°55'9.62"N Længdegrad 15°34'25.15"W

 

Tradition, en blanding af naturlige toner og teksturer, sammen med en afslappet atmosfære, angiver den landlige stemning der karakteriserer San Bartolomé de Tirajana på Gran Canaria.

Karakteriseret ved sit rige landskab og private beliggenhed, ligger landsbyen i hjertet af øen ud mod en stedsegrøn dal. Som kommune, betragtes San Bartolomé de Tirajana en af de største på øen og når de sydlige strandresorts Maspalomas og Playa del Inglés.

Bestående af høje klipper og imponerende bjergkæder vil de naturlige fænomener som Risco Blanco, Fataga dalen og øens højeste punkt, Pozo de Las Nieves imponere enhver naturelskende gæst. Denne del af øen er specielt egnet for tilhængere af udendørs faciliteter som bjergbestigning, vandring og trekking. På den anden side kan du lægge vandreudstyret til side og besøge klitterne på Maspalomas og de nærliggende strande på Playa del Inglés efter mindre end en times kørsel.

Der findes også en række golfbaner og et stort udvalg af spændende temaparker og vandlande på øen – en god ide for daglig underholdning. Dem der ønsker at tage på indkøb vil finde alt fra de bedre butikker til lokale markeder på Playa del Inglés og Maspalomas. Typisk gastronomi kan nydes på mange restauranter og barer i San Bartolomé de Tirajana. Sørg for at prøve den berømte “guindilla” likør og bestil en traditionel kanarisk ret.

Den nærmeste lufthavn ligger ca. 35 km fra Hotel Rural Paradise Las Tirajanas.

 
  • hotel_03.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_06.jpg
 

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.