wifi_en

Rom og suiter på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Nyt den ultimate ferien i landsbyen på et av øyas mest verdifulle steder og dra full nytte av de koselige rommene og suitene dette 4-stjerners hotellet har.

Dobbeltrom

Med utsikt over de frodige, grønne dalene og hotellets omkringliggende fjell, vil disse dobbeltrommene virkelige glede de som elsker naturen. Disse rommene, som består av koloni-inspirerte møbler, tregulv, varme farger og en rekke fasiliteter, vil skape den perfekte atmosfæren under oppholdet ditt.

Med utsikt mot fjellene fra vinduene, balkongen eller terrassen, et soverom med to enkeltsenger og et kombinert stueområde, er de dominerende trekkene i disse rommene. Klimaanlegg, direkte telefon, minibar (tom), safe (leie) og en satellitt-TV har alle blitt inkludert for din nytelse. På badet finner du en hårføner. Babysenger kan skaffes på forespørsel kostnadsfritt.

Junior Suite

Ettertraktet for sin romslighet og sitt fullstendige utvalg av fasiliteter, er disse suitene det perfekte valget for gjester som setter pris på vakker utsikt, enkel og forfriskende innredning, samt en følelse av intimitet på rommet. En uformell aura, polerte tregulv sammen med store vinduer, balkong eller terrasse, fullfører den landlige stilen i disse suitene.

Et stort soverom med en dobbeltseng og en kombinert stue, samt et bad med hårføner og et boblebad er noen av fasilitetene som inkluderes. En satellitt-TV, klimaanlegg, direkte telefon og safe (leie) er også lagt til for din bekvemmelighet. De som reiser med spedbarn kan også be om en barneseng kostnadsfritt.

 
  • hotel_06.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_02.jpg
 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.