wifi_en

Bryllup og gruppereiser på Gran Canaria på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Mens du bor ved denne førsteklasses beliggenheten, sørg for å dra nytte av de mange utendørs fritidsaktivitetene du og din gruppe kan nyte.

Grupper som liker å være i kontakt med naturen, har funnet det perfekte feriemålet når de kommer til Hotel Rural Paradise Las Tirajanas. Fotturer (via Ferrata), fjellklatring, trekking, firhjulingsritt og sykkelturer gjennom de landlige omgivelsene i San Bartolomé de Tirajana, kan nytes av alle eventyrsøkende grupper.  

Populære steder for disse aktivitetene er Pilacones og Roque Nublo nasjonalparker - kun korte kjørerturer unna. For å oppleve noe nytt, kan du melde deg på “shepherd’s leap”, en sport som innebærer kanarifugler som ærer arven etter hyrdene på Gran Canaria.

Likevel er San Bartolomé de Tirajana et idyllsik sted for å slappe av. Ta deg tid til å meditere, lese en bok, eller beundre det rike landskapet som omgir denne sjarmerende landsbyen. På hotellet kan grupper nyte aerobic, bueskyting, sandvolleyball og bordtennis daglig (6 dager i uken). Bordtennis, dart, utendørs tennisbane (mot en ekstra kostnad), vektrom og et treningssenter er også tilgjengelig.

Vinsmaking, yoga, maling, keramikk, håndverk og smykkelaging er andre aktiviteter Hotel Rural Paradise Las Tirajanas foreslår for grupper.

Sørg for å besøke de mange vann- og temaparkene rundt på øya, og oppdag kulturen i denne landsbyen gjennom en herlig kveld med tradisjonell gastronomi med gruppen din.

Minneverdige bryllup kan organiseres på dette flotte rustikk-inspirerte hotellet, og dagen blir garantert ekstra spesiell. Utsøkt mat, blomsteroppsatser, underholdning og uforglemmelig natur vil selvfølgelig få enhver brud og brudgom til å smile.

 
  • hotel_01.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_02.jpg
 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.