wifi_en

Fasilitetene på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

De som besøker Hotel Rural Paradise Las Tirajanas kan se frem til å fråtse i et tiltalende utvalg av fasiliteter og tjenester under deres avslappende ferie blant fjellene.

Gjester som lokkes av Gran Canarias komfortable klima vil bli glade over å finne et innbydende utendørsbasseng på dette rustikk-inspirerte hotellet. For å sikre at gjestene kan nyte dette anlegget hele året, er bassenget oppvarmet eller skjermet med kalesje etter været.

Du vil føle deg revitalisert mens du bor på rommene og suitene på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas. Beroligende koloni-inspirert interiør, fjellutsikt og innbydende fasiliteter på rommet, vil føre til at det ikke tar lang tid før du finner stillheten.

En koselig peisestue, et TV-hjørne, en suvernirbutikk, en internettcafé (mot en ekstra kostnad) og en lobbybar er noen av de sjarmerende fasilitetene som hører hjemme på dette 4-stjerners hotellet. Et bagasjerom, samt Wi-Fi tilgang i lobbyen (kostnadsfritt) har også blitt tatt med for din bekvemmelighet.

Fullfør opplevelsen med en lekker buffét eller à la carte på “Santiago el Grande” og unn deg en flott cocktail i baren ved bassenget. Besøk Spa Vulcano & Wellness senteret og ta inn de mange behandlingene som tilbys.

Og siden fritid kommer først i ferien, har dette 4-stjerners hotellet arrangert en rekke alternativer for å tilfredsstille dine behov. Fra kreative aktiviteter på dagtid (malekurs, smykkelaging, håndverk osv.) til en utendørs tennisbane, treningsstudio, bueskyting, sandvolleyball, dart, bordtennis og en lekeplass for de minste.  

Møter og andre arrangementer kan organisere på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas, et fantastisk reisemål som imponerer delegater – eller bruden.

 
  • hotel_03.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_04.jpg
 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.