wifi_en

Hotel Rural Paradise Las Tirajanas i San Bartolome de Tirajana på Gran Canaria

GPS koordinater: Breddgrad 27°55'9.62"N Longitud 15°34'25.15"W

 

I San Bartolomé de Tirajana på Gran Canaria råder en trevlig, lantlig stämning, där traditionen är viktig och där landskapet skiftar i naturens alla nyanser.

Den här byn ligger i ett särskilt frodigt landskap som är härligt fridfullt, mitt i hjärtat av ön och med en oändligt grön dal som granne. San Bartolomé de Tirajana är den kommun på ön som har störst utbredning, för den sträcker sig ända ner till semesterorterna på södra sidan: Maspalomas och Playa del Inglés.

I det inre av ön är naturen präglad av höga klippor och effektfulla bergsmassiv som Risco Blanco, Fataga dalen och öns högsta topp: Pozo de Las Nieves, som imponerar på alla naturälskare som kommer hit på besök. Den här delen av ön passar just för personer som tycker om friluftsliv, som att klättra i berg och fotvandra. Men det går ju också utmärkt att ställa av sig vandringskängorna en dag och ta sig ner mor södra sidan för att besöka sanddynerna i Maspalomas och stranden Playa del Inglés i närheten, som bara ligger en timmes bilfärd bort.

Det finns flera golfbanor och många spännande temaparker och vattenland runt omkring på ön – passar utmärkt för dagsutflykter. För den som vill ut och shoppa finns flotta butiker och lokala marknader i Playa del Inglés och Maspalomas. Om man vill pröva på det lokala köket, finns det många restauranger och barer att välja på i San Bartolomé de Tirajana. Prova gärna den berömda likören guindilla och beställ någon traditionell kanarisk rätt.

Den flygplats som ligger närmast är det 3,5 mil till, från Hotel Rural Paradise Las Tirajanas.

 
  • hotel_01.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_02.jpg
 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.