wifi_en

Hotel Rural Paradise Las Tirajanas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria

GPS coördinaten: Geografische breedte 27°55'9.62"N Lengte 15°34'25.15"W

 

Traditie, een mix van natuurlijke tinten en structuren, met daarnaast een zorgeloze atmosfeer en de plattelandsmentaliteit die San Bartolomé de Tirajana op Gran Canaria zo kenmerkt.

Dit dorpje heeft een rijk en gevarieerd landschap en verschillende settings en het ligt in het centrum van het eiland en kijkt uit op een eindeloos groene vallei. Als gemeente wordt San Bartolomé de Tirajana beschouwd als de meest uitgestrekte op het eiland, waarbij het zelfs de zuidelijke badplaatsen Maspalomas en Playa del Inglés bereikt.

Pozo de Las Nieves bestaat uit hoge kliffen en indrukwekkende bergketens, natuurlijke trekpleisters als de Risco Blanco, de Fatagavallei en de hoogste top op het eiland en zal dus ongetwijfeld de natuurliefhebbende gasten weten te enthousiasmeren. Dit deel van het eiland is vooral bedoeld voor liefhebbers van buitenactiviteiten, zoals bergbeklimmen, wandelen en trektochten maken. Maar daarnaast kunt u de wandelschoenen terzijde leggen om een bezoek te brengen aan de zandduinen van Maspalomas en de nabijgelegen stranden van Playa del Inglés die op minder dan een uur rijden liggen.

Verschillende golfbanen en een aantal spannende thema- en waterparken treft u over het hele eiland – een goed plan voor een dagje uit. Als u liever gaat winkelen vindt u van luxe winkels tot lokale markten in de buurt van Playa del Inglés en Maspalomas. U kunt zich aan typische gerechten tegoed doen in verschillende restaurants en bars in San Bartolomé de Tirajana. Zorg ervoor dat u de beroemde “guindilla”-likeur probeert en een traditioneel Canarisch gerecht bestelt.

De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op ongeveer 35 km van Hotel Rural Paradise Las Tirajanas.

 
  • hotel_05.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_02.jpg
 

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.