wifi_en

Faciliteter på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

De der besøger Hotel Rural Paradise Las Tirajanas kan se frem til at blive forkælet med et tiltalende udvalg af faciliteter og services under deres afslappende bjergtopsferie.

Gæster der bliver lokket af Gran Canarias komfortable klima vil glæde sig over den indbydende udendørs pool på dette rustikt inspirerede hotel. For at sikre denne facilitet hele året kan poolen være opvarmet eller overdækket efter vejret.

Du vil føle dig revitaliseret under indkvarteringen i værelser og suiter på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas. Indhyllet i beroligende kolonialstils dekoration, bjergvendt udsigt og et sæt velkomstprodukter på værelset, vil du hurtigt føle dig hjemme i denne fred og ro.

En hyggelig lounge med pejs, et tv hjørne, en souvenirbutik, et internethjørne (mod betaling) og en lobby bar er nogle af de charmerende steder der er indeholdt i dette 4-stjernede hotel. Et bagagelokale, samt Wi-Fi adgang i lobbyen (gratis) er også inkluderet for din komfort.

Oplevelsen bliver komplet med en lækker buffet eller á la carte spisning på “Santiago el Grande” og forkæl dig selv med en dejlig cocktail ved poolbaren. Besøg Spa Vulcano & Wellness center og forkæl dig selv over evne med alle de dejlige forslag i dette etablissement.

Og da fritidsaktiviteter er nummer et på din ferie, har dette 4-stjernede hotel arrangeret et udvalg af muligheder for din fritid. Fra kreative dagtidsaktiviteter (maleklasser, smykke- kunsthåndværksklasser m.m.), til en udendørs tennisbane, gymnasium, bueskydningsbane, strandvolleyball, dart, bordtennisfaciliteter og en legeplads for de yngste, kan du regne med at blive underholdt hele tiden.  

Møde- og fritidsaktiviteter kan også organiseret på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas, et fremragende sted for at imponere deltagerne – eller din kommende brud.

 
  • hotel_04.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_05.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_01.jpg
 

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.