wifi_en

Restauranter og barer på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Gæsterne præsenteres for et lækkert udvalg af alternativer på restauranter og barer på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas der ser frem til ankomst af gæster der sætter pris på kvalitetsspisning med en fantastisk udsigt som tilbehør.

Fra internationale buffet’er til vegetarmåltider, traditionelle kanariske opskrifter og desserter der vil få dig til at tigge om mere; den 4-stjernede restaurant "Santiago el Grande" vil overstige dine forventninger. Hotellets chefkok tror på at en sund diæt fører til en bedre livsstil og vil med stolthed tage imod de mest krævende bestillinger for at du kan føle dig helt tilpas.

Typiske retter som “ropa vieja” (en kødret), “carajacas” (iberisk kød med kartofler og nudler), eller unikke smagsoplevelser som stegt ost med tomatmarmelade, vil afgjort glæde dine smagsløg. ”Santiago el Grande” kan rumme op til 250 personer og er ideel for middage og fritidsevents.

Den tilhørende á la carte restaurant kan benyttes af gæster på halvpension mod separat betaling.

Lobbybaren er et godt sted for gæsterne at læne sig tilbage og slappe af mens de nyder en drink og en lækker – kage! Der serveres friskbagte kager fra hotellets egen chefkok, og gæsterne vil blive forbløffede over de lækre delikatesser der tilbydes. Hotellet byder også på et udvalg af specialiteter i kaffer og chokolademælk.

Under solbadningen ved den afslappende pool kan du benytte poolbaren og bestille en tropisk cocktail til disse perfekte ferieøjeblikke.

 
  • hotel_04.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_05.jpg
 

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.