wifi_en

Værelser og suiter på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Lev den ultimative ferie på landet på et af øens bedste beliggenheder og udnyt de hyggelige værelser og suiter på dette 4-stjernede hotel.

Double Rooms

Med udsigt over de frodige grønne dale og de omliggende bjerge, vil disse dobbeltværelser glæde enhver naturelsker. Bestående af kolonialtids-inspireret møblement, rustikke trægulve, varme farver og et udvalg af faciliteter, vil disse værelser skabe den perfekte ramme for dit ophold.

Bjergvendte udsigter fra vinduer, balkoner og terrasser, et soveværelse med to enkeltsenge og et kombineret stueområde, er dominerende faktorer i disse værelser. Aircondition, direkte telefonlinje, minibar (tom), sikkerhedsboks (til leje) og satellit tv er alle inkluderet for din fornøjelse. Der er en hårtørrer på badeværelset. Vugger kan bestilles gratis.

Junior Suite

Anderledes ved deres rummelighed og komplette udvalg af faciliteter på værelset, er disse suiter det perfekte valg for gæster der sætter pris på en smuk udsigt, en enkel og forfriskende indretning, samt en følelse af privatliv i deres indkvartering. En afslappet aura, polerede trægulve, sammen med store vinduer, balkoner eller terrasser afslutter billedet af landlig stil i disse suiter.

Der et stort soveværelse med en dobbeltseng og et kombineret stueområde, samt et badeværelse med hårtørrer og hydromassage badekar. Satellit tv, aircondition, direkte telefonlinje og sikkerhedsboks (til leje) er blevet tilføjet for din komfort. Dem der rejser med små børn kan bestille en gratis vugge.

 
  • hotel_05.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_06.jpg
 

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.