wifi_en

Bryllupper og gruppeferier, Gran Canaria, Hotel Rural Paradise Las Tirajanas

Under indkvarteringen på dette enestående sted skal du benytte dig af de mange udendørs fritidsmuligheder som dig og din gruppe kan nyde.

Grupper der kan lide kontakt til naturen vil finde den perfekte feriedestination på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas. Vandreture (via ferrata), bjergbestigning, trekking, quad bike ture og cykelture i de landlige omgivelser af San Bartolomé de Tirajana kan altsammen planlægges for de eventyrlystne.  

Populære steder for disse aktiviteter er Pilacones og Roque Nublo naturparkerne – kun kort kørsel derfra. For noget nyt kan du skrive dig op til “fårespring”, en kanarisk folkesport der hylder fårehyrderne på Gran Canaria.

San Bartolomé de Tirajana er også et idyllisk sted at slappe af. Brug et øjeblik på at meditere, læse en bog, eller at beundre det frodige landskab der omgiver den idylliske landsby. På hotellet kan grupper nyde aerobics, bueskydning, strandvolleyball og bordtennis dagligt (6 gange om ugen). Bordtennisfaciliteter, dart, udendørs tennisbane (mod betaling), vægttræningslokale og fitnesscenter er også til rådighed.

Vinsmagning, yoga-, maling-, keramik-, kunsthåndværk- og smykkekunstklasser er andre fritidsaktiviteter for grupper på Hotel Rural Paradise Las Tirajanas.

Husk at besøge de mange vandlande og temaparker rundt omkring på øen og oplev landsbyens kultur på en aften med traditionel gastronomi med din gruppe.

Der kan arrangeres mindeværdige bryllupper på dette hotel i rustik stil, der garanterer at din specielle dag bliver så gennemført som muligt. Udsøgt køkken, blomsterarrangementer, underholdning og uforglemmelige omgivelser vil få smilet frem hos enhver brud og brudgom.

 
  • hotel_06.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_05.jpg
 

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.