Hotellets fasiliteter

Dersom du ser frem til å nyte Gran Canaria turen som en mulighet for å slappe av og en ferie med total avslapning, er Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel det perfekte valget.

Øverst på listen av hotellets beste fasiliteter, står et av Europas mest anerkjente thalasso-terapisentre (mot en ekstra kostnad). Det eksepsjonelle designet og det nyeste thalassoterapi-utstyret inviterer deg til å velte deg i velvære mens du nyter det vakre landskapet utenfor.

Det palmepyntede bassengområdet i hagen stiller med to svømmebassenger og et barnebasseng. I tillegg ligger det et saltvannsbasseng på den fabelaktige takterrassen som er har en trendy chill-out bar, hvor gjesten kan lene seg tilbake, nyte en drink og sette pris på den vakre panoramautsikten.

En rekke former for idrett er tilgjengelig på stedet, inkludert bordtennis, petanque, skyting, bueskyting, dart og biljard. Tennis, squash og padlebaner er tilgjengelig til utleie og privat undervisning kan ordnes.

Du kan slappe av ved svømmebassenget, mens du vet at barna er i gode hender. Både om dagen og kvelden tilbys aktiviteter for dem og Tinas miniklubb vil holde alle mellom 5 og 11 år underholdet mellom 10.00 og 19.00. Tenåringer har et separat underholdningsområde og en minidisko i Bar Salon om ettermiddagen. Det er også et daglig underholdningsprogram for voksne.

Hvorfor ikke legge til et ekstra snev av luksus og en smak av ferie til gruppearrangementet eller forretningsmøtet på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel? Vakre omgivelser og naturskjønn utsikt gir den perfekte bakgrunnen for et minneverdig bryllup på Gran Canaria mens hotellets 7 fullt utstyrte møterom er ideelle for bedriftsarrangementer.

Ytterligere fasiliteter inkluderer en rekke forretninger, et spillerom, et 24-timers internett hot-spot, en minibank, en unisex frisør, en TV-stue, kostnadsfritt trådløst internett i resepsjonen og avgiftsfri parkering for gjestene. Det går transport mellom hotellet og stranden, som gir lett tilgang til stranden hele dagen.

WIFI
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.