Hotellin tilat

Jos odotatte Gran Canarian matkaanne tervetulleena mahdollisuutena saamaan hieman lepoa ja nauttimaan täydellisen rentoutumisen lomasta, ei ole tarvetta lähteä pois Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel´sta, jossa on tarjolla kaikkea.

Pitäen hallussaan yhden euroopan suosituimmista thalassoterapia keskuksista, hyvinvointitilat ovat tämän hotellin tarjoamien ensiluokan palvelujen listan kärjessä (lisämaksusta). Erinomainen suunnittelu ja huippu thalassoterapia varustus kutsuu teidät rypeämään hyvinvoinnilla samalla kun nautitte kauniista ympäröivästä maisemasta.

Palmupuilla katettu uima-allas alue puutarhoissa tarjoaa kaksi uima-allasta ja lastenaltaan. Lisäksi, uskomattomat kattotilat sisältävät merivesialtaan joka on ympäröity tyylikkäällä rentoutumisbaarilla, jossa vieraat voivat loikoilla, nauttia drinkistä ja arvostaa kauniita panoraama näköaloja samalla kun ottavat aurinkoa.

Lukemattomat urheilutilat ovat saatavilla rakennuksessa, sisältäen pöytätenniksen, petankin, maalitaulu ampumisen, jousiammunnan, tikanheiton ja uima-altaan, Tennis-, squash- ja mailakentät ovat saatavilla vuokrattavaksi ja yksityisvalmennuksia voidaan järjestää.

Voitte oleskella uima-altaan ympärillä ja rentoutua, tietäen että lapsenne ovat hyvissä käsissä. Heille tarjotaan päivä- ja iltaviihdettä ja Tina’n miniklubi pitää 5-11 vuotiaat iloisen viihdytettyinä klo: 10.00–19.00. Teini-ikäisillä, on myös erillinen viihdeohjelma ja minidisko salonkibaarissa illallisen jälkeen. Myös aikuisille on päivittäinen viihdeohjelma.

Miksi ei lisätä kosketus ylellisyyttä ja lomatunnelmaa ryhmätapahtumaan tai yrityskokoukseen Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel´ssa? Kauniit alueet ja maisemarikkaat näköalat tarjoavat täydellisen taustan muistorikkaille häille Gran Canarialla samalla kun hotellin 7 täysin varustettua kokoushuonetta ovat ihanteelliset järjestää yritystapahtuma.

Lisätilat sisältävät valikoiman kauppoja, pelihuoneen, ympärivuorokautisen internet huvittelupaikan, pankkiautomaatin, kampaaja-parturin, TV-huoneen, ilmaisen Wi-Fin vastaanottoalueella ja ilmaisen pysäköinnin vieraille. Hotellin ilmainen bussikuljetus toimii hotellin ja rannan välillä, tarjoten helpon pääsyn rannalle koko päivän.

WIFI
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.