San Agustín på Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°46'20.22"N Lengdegrad 15°32'50.42"W

 

 

På det fredelige feriestedet San Agustín, ligger Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel ca. 600 meter fra de rolige strendene i San Agustín og Playa de las Burras. Dette fredelige, elegante feriestedet har alltid vært et yndet reisemål for de som reiser med familier eller de som ønsker å velge en mer rolig ferieatmosfære.

Det finnes mange former for underholdning, og en overflod av restauranter, barer og butikker på feriestedet og langs den naturskjønne strandpromenaden langs kysten – et fantastisk sted for en spasertur med mulighet for en liten pause med en drink mens du nyter den vakre havutsikten. San Agustín kjøpesenteret, som ligger en kort spasertur fra hotellet, gir også ekstra shopping-, mat- og drikkemuligheter. Det nærliggende kasinoet er et morsomt alternativ for kveldsunderholdning, og de som mener at en ferie ikke er komplett uten litt golf, vil bli glade når de hører at det er to golfbaner; Maspalomas Golf og Meloneras Golf Lopesan, omtrent en 10 minutters kjøretur fra hotellet.

Det nærliggende feriestedet Playa del Inglés tilbyr masse underholdningsmuligheter om du er på jakt etter festing på nattestid. Litt lenger opp langs kysten ligger de vakre sanddynene i Maspalomas, som er et syn å se på, og du kan også ta en kameltur over sanddynene, finne bortgjemte nudiststrender eller andre vakre severdigheter som palmelunden eller den naturlige lagunen.

Brettseilere vil være i sitt rette element på Bahía Feliz, som ligger like nord for San Agustín, og som er spesielt populært om vinteren. Barna vil elske cowboy og indianer stilen i den vestlige byen Sioux City i nærheten av Cañon de Águila.WIFI
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.