Hotellets rom og suiter

Rommene på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel er lyse, romslige og ideelle for familieferier. Rommene ble fullstendig renovert i 2007, og de gir komfort og funksjonalitet av moderne innredning og møbler.

Det tilstøtende badet inneholder et badekar, doble vaskeservanter, et sminkespeil, en hårføner og et sett med kostnadsfrie toalettsaker.

Dobbeltrom
Disse store dobbeltrommene med to enkeltsenger og en sovesofa er tilgjengelige for en, to eller tre gjester, og de har en flott utsikt over bassengområdet. De lyse veggene reflekterer sollyset som strømmer inn gjennom balkongen, og legger ekstra komfort og en følelse av luftighet innenfor. Balkongene er møblert med bord og stoler, mens oppholdsområdet har en sovesofa og salongbord, som skaper et hyggelig selskapelig område. Standard fasiliteter inkluderer klimaanlegg, telefon, satellitt-TV, et skrivebord og et kjøleskap. Det medfører en ekstra kostnad for bruk av minibar (tilgjengelig på forespørsel), safen og kabelinternett.

Familierom
Disse flotte familierommene ligger i annekset ved siden av svømmebassengområdet, og tilbyr to separate soverom (ett med en dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger) som er ideelle for familier eller grupper på tre eller fire voksne. Rommene er opplyst med en nordisk stil og et av soverommene har en balkong med bord og stoler. En gang skiller soverommene fra badet. Rommene er utstyrt med satellitt-TV, klimaanlegg, et skrivebord, en telefon og et kjøleskap. Kabelinternett, bruk av minibar og safe er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Junior suiter
Den ultimate luksus oppleves på disse junior suitene som tilbyr en fantastisk havutsikt fra en stor balkong som er innredet med bord og stoler. Disse rommene, som er ideelle for to voksne eller to voksne og ett barn, er innredet med førsteklasses møbler og har en dobbeltseng, en lenestol, et skrivebord og en stol. En separat stue er innredet med en sofa, en lenestol, et salongbord og et skap. Suitene har klimaanlegg, telefon, satellitt-TV og et kjøleskap. En safe, minibar og kabelinternett er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. To bryllupsreisesuiter med himmelseng dekket med hvite, flytende kalesjer er tilgjengelige for de som ønsker å legge et snev av romantikk til ferien sin.

WIFI
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.