Hotellin huoneet ja sviitit

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel´in huoneet ovat vaaleita, tilavia ja ihanteellisesti soviteltuja perhelomille. Täysin kunnostettu vuonna 2007, ne tarjoavat kaikki nykyaikaisen sisustuksen mukavuudet ja toimivuudet ja uudenaikaiset puitteet. Kaikissa huoneissa on parveke ja korkeimpien kerroksien huoneissa olevat vieraat saavat kauniit merinäköalat. Alakerroksien huoneet avautuvat yli uima-allas alueen.

Viereiset kylpyhuoneet tarjoavat kylpyammeen, kaksi pesuallasta, meikkipeilin, hiustenkuivaajan ja lisäksi joukon hygieniatuotteita.

Kahden hengen huoneet
Nämä suuret kahden hengen huoneet tuplasängyllä ja sohvasängyllä ovat saatavilla yhdelle, kahdelle ja kolmelle hengelle ja tarjoavat ihanat näköalat yli uima-allas alueen. Vaaleat seinät heijastavat parvekkeilta tulevaa auringonvaloa, lisäten sisällä olevaa mukavaa ja ilmavaa tunnelmaa. Parvekkeet on kalustettu pöydällä ja tuoleilla samalla kun olohuoneet, sisältäen sohvasängyn ja kahvipöydän, luovat mukavan seurallisen tilan. Standardit palvelut sisältävät ilmastoinnin, puhelimen, satelliitti-TV:n, pöydän ja jääkaapin. Lisämaksu otetaan minibaarin (saatavilla pyydettäessä), kassakaapin ja internet kaapeliyhteyden käytöstä.

Perhehuoneet
Nämä suurenmoiset perhehuoneet on sijoitettu uima-allas alueen vieressä olevaan lisärakennukseen ja tarjoavat kaksi erillistä makuuhuonetta (yksi sisältää kahden hengen sängyn ja toinen tuplasängyn) jotka ovat ihanteellisia majoittamaan kolmen tai neljän aikuisen perheitä tai ryhmiä. Huoneissa on pohjoismainen tyylinen kevyen raikas sisustus ja yhdessä makuuhuoneessa on suuri parveke, joka on täydellinen pöydällä ja tuoleilla. Eteinen erottaa makuuhuoneet kylpyhuoneesta. Huoneet on varustettu satelliitti-TV:llä, ilmastoinnilla, pöydällä, puhelimella ja jääkaapilla. Internet kaapeliyhteys ja minibaarin ja kassakaapin käyttö on saatavilla lisämaksusta.

Juniorisviitit
Äärimmäistä ylellisyyttä varten, nämä juniorisviitit tarjoavat upeat merinäköalat suurelta parvekkeelta joka on kalustetu pöydällä ja tuoleilla. Näille huoneille, jotka ovat ihanteelliset kahdelle hengelle tai kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, on tyypillistä korkeamman tason huonekalut ja niissä on kahden hengen sänky, nojatuoli, pöytä ja tuoli. Erillinen olohuone on kalustettu sohvalla, nojatuolilla, kahvipöydällä ja senkillä. Huoneet tarjoavat ilmastoinnin, puhelimen, satelliitti-TV:n ja jääkaapin. Kassakaappi, minibaari ja internet kaapeliyhteys ovat saatavilla lisämaksusta. Kaksi kuherruskuukausi sviittiä pylvässängyillä joka on katettu valkoisilla, laskevilla verhoilla on saatavilla niille jotka haluavat lisätä romanttisuuden kosketusta lomalleen.

WIFI
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.