San Agustín, Gran Canarialla

GPS koordinaattorit: Leveysaste 27°46'20.22"N Pituusaste 15°32'50.42"W

 

 

Sijoitettu San Agustínin rauhalliseen lomakeskukseen, Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel sijaitsee noin 600m San Agustínin ja Playa de las Burrasin suojaisilta rannoilta. Tämä rauhallinen, tyylikäs lomakeskus on aina ollut suosikkikohde niille jotka matkustavat perheen kanssa tai matkustajille jotka etsivät enemmän valikoitua lomailmapiiriä.

On paljon viihdettä ja runsaasti ravintoloita, baareja ja kauppoja lomakeskuksessa ja rannikkoa reunustavan maisemarikkaan meren äärellä kulkevan kävelykadun vieressä– ihana paikka mennä kävelylle ja istua alas drinkin kanssa nauttimaan ihanista merinäköaloista. San Agustínin ostoskeskus, sijoitettu lyhyen kävelymatkan päähän hotellilta, tarjoaa myös ostoksien ja juomien ja ruokailun lisämahdollisuudet. Läheinen kasino lisää hieman menoa iltaviihteeseen ja niille joiden mielestä mikään loma ei ole täydellinen ilman kierrosta viheriöillä, on kaksi golfkenttää , Maspalomas Golf ja Lopesan Meloneras Golf, noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellilta.

Playa del Inglésin läheinen lomakeskus tarjoaa runsaasti viihdemahdollisuuksia jos etsitte rankkaa juhlimista ja yöllisiä juominkeja joista se on tunnettu. Sijaiten vain hieman kauempana rannikolla, Maspalomasin kauniit hiekkadyynit ovat katsomisen arvoinen näkymä ja tarjoavat kamelin ratsastusta yli dyynien, syrjäiset nudistirannat tai ihanat näköalat yli palmulehtojen ja luonnon laguunin.

Lainelautailijat tulevat olemaan elementissään lainelautailun Bahía Felizin huvittelupaikassa, joka sijaitsee aivan San Agustínin pohjoispuolella ja on erityisen suosittu talvikuukausina. Lapset tulevat pitämään loistavasta karjapaimen- ja intiaaninäytöksestä Sioux kaupungin lännen jäljitelmäkaupungissa lähellä Cañon del Águilaa.WIFI
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.