Hotellin tilat

Gloria Palace Royal Hotel & Spa kunnioittaa sen fantastista sijaintia ja arkkitehtuuria tarjoten kaksi suurta makean veden uima-allasta sen terasseilla, avautuen yli upean ympäristön. Laaja äärimmäisyysallas katselee yli alla olevan rannan. Erityinen yllätys löytyy tästä uima-altaasta – kupliva poreallas joka tarjoaa syvän rentoutumisen hetkiä. Toinen uima-allas aikuisille sijaitsee korkeammalla terassilla; se tarjoaa täydellisen paikan ottaa aurinkoa ja aidatun nudistialueen. Vieraat löytävät monia aurinkosänkyjä ja -varjoja, joissa nauttia virkistävistä drinkkeistä allasbaarista. Allaspyyhkeet ovat käytettävissänne (pieni lisämaksu otetaan) ja pienestä lisämaksusta voitte vaihtaa pyyhkeet.

Vanhemmat voivat rentoutua samalla kun heidän lapsensa juoksevat ympäri hotellin alueita. Miniklubi 4-12-vuotiaille, suuri leikkialue, pieni uima-allas joka on suunniteltu juuri heille, minidisko ja lastenhoito palvelu (pyydettäessä pienestä lisämaksusta) ovat kaikki saatavilla.

Urheilullisille, Gloria Palace Royal tarjoaa pöytätenniksen, petankin, jousiammunnan, kuntosalin uusimmalla varustuksella, allaspöydän, tarkkuusammunnan ja tikanheiton. Monet golfkentät löytyvät 15 km säteellä, sisältäen Salobre Golfin, Tauro Golfin, Meloneras Golfin ja lopulta kansainvälisen Maspalomas Golfkentän. Tämän neljän tähden korkeamman tason hotellin vieraat saavat erityisalennuksia green fee-maksuista.

Vierailkaa ostosgalleriassa tai molemmille sukupuolille sopivalla kampaajalla laatuaikaa itseänne varten. On myös ihana kylpylä, jossa voitte hemmotella aistejanne. Jättäkää autonne yksityiselle katetulle pysäköintipaikalle ja selatkaa Wi-Fi internetiä hotellin vastaanotto alueella.

Kaiken kruunaa, erityinen viihdeohjelma on ajateltu viihdyttämään vieraiden ilta- ja päivätunteja. Sekä lapset että aikuiset voivat olla varmoja että heillä tulee olemaan fantastista aikaa!

WIFI
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.