Ravintolat ja baarit

Lomanne tai liikematkanne aikana on olennaista tuntea että kaikki aistinne on otettu huomioon. Gloria Palace Royal Hotel & Span ravintolat ja baarit tarjoavat fantastisen ilmapiirin, jossa voitte nauttia huolehtivasta palvelusta.

Pääravintola – Tällä ilmastoidulla merkkiravintolalla on hämmästyttävät näköalat yli kirkkaan sinisen valtameren koko päivän. Se on savuton ravintola, lasitetulla terassialueella. Tämä ravintola on avoinna aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Illalla, asianmukainen vaatetus vaaditaan – ainoastaan pitkät housut sallitaan.
Voitte odottaa herkullista valikoimaa leivonnaisia, päivittäisiä tuotteita, veden kielelle saavan valikoiman leipää ja hilloja, mehuja, kahvia, juustoja ja kevyitä kylmiä lihoja joka aamu. Eri tyyppisiä kananmunia, makkaroita, ja tyypillisiä espanjalaisia churros ja pekonia tarjoillaan lämpiminä.
Sekä lounaaksi että illlalliseksi, värien runsaus esillä olevassa bufetissa, salaateilla, keitoilla, leivillä, kylmillä lihoilla, maksapasteijoilla ja juustoilla. On tuoreen lihan ja kalan keittoesitys, ja monia muita vaihtoehtoja kuten rankalaisia perunoita, koristuksia, pastaa ja riisiä. Jättäkää tilaa jälkiruoalle, koska tämä ravintola tarjoaa runsaasti juustoja, tuoreita hedelmiä, kakkuja ja jäätelöä saamaan makuaistinne sulamaan.

Vieraiden tulee käyttää pitkiä housuja ravintolassa illallisilla.

Aukioloajat:
Aamiainen – klo: 08.00–10.00
Lounas – klo: 13.00–15.30
Illallinen – klo: 18.30–21.30

Kaia ravintola – Jos haluatte vaihtaa paikkaa, valitkaa Kaia ravintola illalliseksi. Ihana à la carte ravintola tarjoaa laajan valikoiman kansainvälistä keittiötä. Se sijaitsee hotellin kattoterassilla jossa vieraat voivat nauttia hämmästyttävistä panoraama näköaloista.

Aukioloajat: maanantaista sunnuntaihin klo: 19.00–22.30

Aulabaari – Lähellä sisääntulon lumoavaa vesiputousta, aulabaari tarjoilee herkullisia cocktaileja ja tuoreita hedelmäpirtelöitä.

Aukioloajat: klo: 10.00–18.00

Allasbaari – Viettäkää päivänne äärimmäisyysaltaan äärellä ja maistelkaa maukkaita välipaloja ja drinkkejä aulabaarista koko iltapäivän.

Aukioloajat: klo: 11.00–18.00 (marraskuusta huhtikuuhun) ja klo: 10.30–18.00 (toukokuusta lokakuuhun)

Välipalabaari – Suurella terassilla, jossa voitte katsella upeata ympäristöä, nauttia välipalasta ja drinkistä koko päivän.

Aukioloajat: klo: 11.00–18.00

Salonkibaari – Tämä suuri baari, vastaanoton vieressä on täynnä valoa päiväsaikaan valtavista lasi-ikkunoista jotka avautuvat yli valtameren. Illalla, elävä viihde tarjoaa tuntikausia tanssia savuttomassa ympäristössä. Niille jotka haluaisivat maistella drinkkiä ja savutella, lasitettu terassi on saatavilla.

Aukioloajat: klo: 18.00–01.30

WIFI
  • 01rest.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.