Hotellfaciliteter

Gloria Palace Royal Hotel & Spa har en fantastisk arkitektur och utnyttjar väl sitt enastående läge. Det finns två stora sötvattenspooler på hotellets terrasser med utsikt över magnifika omgivningar. Den stora infinity-poolen sträcker sig ut mot stranden nedanför. I den här poolen finns det en trevlig överraskning – en bubbelpool där man kan koppla av. Den andra poolen för vuxna ligger på en terrass högre upp, där det går utmärkt att solbada och där det finns en avskild nudistavdelning. Det finns fullt av solsängar och parasoller för gästerna och man kan njuta av svalkande drycker från poolbaren. Hotellet tillhandahåller poolhanddukar (mot en liten deposition) och för en liten avgift kan man få handdukarna utbytta.

Föräldrar kan koppla av medan deras barn har det kul på hotellområdet. Det finns en miniklubb för barn i åldern 4-12 år, en stor lekpark, en liten pool som utformats särskilt för barn, ett minidisco och barnvaktsservice (som man beställer mot en liten avgift) till förfogande.

För den som är aktiv har Gloria Palace Royal bordtennisbord, boule, bågskytte, ett gym med de senaste maskinerna, biljardbord, skytte och dart. Inom en radie på 15 km hittar man flera golfbanor, som Salobre Golf, Tauro Golf, Meloneras Golf och slutligen Maspalomas Golf internationella bana. Gäster som bor på det här hotellet, som har fyra stjärnor superior, får särskilda rabatter på greenfee.

Gå och handla på köpcentret eller skäm bort dig själv hos hårfrisören. Det finns också en underbar spa-anläggning, där man kan njuta fullt ut. Parkera gör man bäst på den privata parkeringen,under tak och för att surfa på internet finns det WiFi-uppkoppling i hotellets reception.

Som “pricken över i” finns det ett särskilt program för underhållning för hotellets gäster under dagtid och kvällar. Både barn och vuxna kan roa sig kungligt här!

WIFI
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.