Hotellfasiliteter

Gloria Palace Royal Hotel & Spa hedrer sin fantastiske beliggenhet og arkitektur ved å tilby to store ferskvanns svømmebassenger på terrasser, med utsikt over de praktfulle omgivelsene. Det store evighetsbassenget våker over stranden nedenfor. En spesiell overraskelse finnes i dette bassenget – et boblende boblebad som tilbyr dype øyeblikk av avslapning. Et voksenbasseng ligger på den høyere terrassen, som gir et perfekt sted der du kan sole deg, og et lukket nudistområde. Gjestene vil finne mange solsenger og parasoller, der du kan nyte noen forfriskende drinker fra baren ved bassengkanten. Håndklær er tilgjengelig (mot et lite depositum) og mot en liten ekstra avgift kan du skifte håndklær.

Foreldre kan slappe av mens barna leker på hotellets områder. En miniklubb for barn mellom 4 og 12 år, en stor lekeplass, et lite svømmebasseng, minidisko og barnevakt (På forespørsel og mot en liten ekstra kostnad) er tilgjengelig.

For de sportslige, tilbyr Gloria Palace Royal bordtennis, kulespill, bueskyting, treningsstudio med alt det siste innen utstyr, biljardbord, blinkskyting og dart. Flere golfbaner finnes innen en radius på 15 km, inkludert Salobre Golf, Tauro Golf, Meloneras Golf og den internasjonale Maspalomas golfbanen. Gjestene som bor på dette 4-stjerners hotellet får rabatt på greenfee.

Besøk butikken eller unisex frisøren for litt kvalitetstid bare for deg. Hotellet har også en spa, hvor du kan glede dine sanser. La bilen stå på den private innendørs parkeringsplassen og bruk trådløst internett som tilbys i resepsjonen.

For å fullføre, tilbys også et helt spesielt underholdningsprogram for å underholde gjestene på kvelden og om dagen. Både barn og voksne kan være sikre på at det vil få en fantastisk tid!

WIFI
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.