Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Amadoresissa, Gran Canarialla

GPS Coordinates: Latitude 27°47'33.14"N Longitude 15°43'21.94"W

 

 

Tämä fantastinen neljän tähden korkeamman tason hotelli sijaitsee Amadoresissa –kasvavassa määrin suosittu kohde Kanariansaarilla. Sijoitettu 1 km päähän Puerto Ricosta Gran Canarian, eteläpuolella, Amadores tarjoaa kauniin rannan ja rauhallisen kirkkaan sinisen meren. Hieno valkoinen hiekka on täydellinen loikoilla nauttien auringonpaisteesta ja kaikille on runsaasti aktiviteettejä!

Tämä ystävällinen lomakeskus on suunniteltu lomailijoille. Tulette huomaamaan että kaikki on lähellä ja että Gloria Palace Royal Hotel & Spa on aivan sen kaiken keskellä. Aivan tämän hotellin alapuolella, puinen kävelykatu reunustaa pyöristettyä rantaa, jossa löydätte monia ravintoloita ja baareja. Kun olette uskaltautuneet polkuveneellä merelle, tai lukeneet kirjaanne aurinkotuolilla, ilahduttakaa itseänne joillakin paikallisilla herkuilla samalla kun katselette laskevaa aurinkoa kaukana horisontissa.

Puerto Rico on vain parin minuutin ajomatkan päässä siitä jota pidetään saaren aurinkoisempana paikkana. Tällä pienellä lomakeskuksella on keinotekoinen hiekkaranta, jossa voitte nauttia turvallisesti ihanasta uinnista. Tämä perheystävällinen lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman vesiurheiluja, kuten vesiskootterilla ajelu ja lainelautailu, veneretket ja sukellusmahdollisuudet. Viettäkää päivä ostoksia tehden läheisessä suuressa ostoskeskuksessa ja palatkaa Gloria Palace Royaliin juuri oikeaan aikaan ihanalle illalliselle.

Lentokenttä on noin 50 km päässä hotellilta – ihana ajomatka joka kestää vain 40 minuuttia rannikkoa pitkin.WIFI
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.