Spa Royal

Sen jälkeen kun olette ottaneet aurinkoa uima-altaan äärellä, käykää Royal kylpylässä nauttimassa lisänautinnoista lomanne aikana.

Yksityisillä alueilla, loistavat näköalat yli Amadores rannan ja ennennäkömättömät terapiat, Gloria Palace Royal Hotel & Span vieraat tulevat varmasti olemaan mielissään.

Kokeilkaa kierrosta eloisalla altaalla. Se on lämmitetty 35 asteeseen ja sisältää eri hierontakeskuksia, sisältäen vesisängyt kuplilla, painevirroilla ja joutsen kauloilla, jotka stimuloivat verenkiertoa kuten myös auttavat teitä rentoutumaan, saaden teidät tuntemaan olonne elävämmäksi kuin koskaan (lisämaksusta).

Valitkaa laajasta valikoimasta hoitoja, yhdistäen tekniikoita ympäri maailmaa. Vartalokuorinta inkiväärillä ja merisuoloilla nuorentavat ihoanne ja keventävät sieluanne; Reiki puhdistaa teidät ja vakiinnuttaa sisäisen tasapainonne; ja Liftosome kasvohoito saa teidät tuntemaan paljon nuoremmalta!

Sauna, turkkilainen kylpy ja kuntosali ovat myös saatavilla kaikille vieraille, ilmaiseksi. Kauneuskeskuksessa, “Wellness & Spa Gloria Palace”, vieraille tarjotaan 5 aistimus hoitohuonetta, käsienhoitoa ja jalkojenhoitoa, vastaanotto ja rentoutumisterassi.

Aukioloajat: klo: 10.00–19.00

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.