Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Gran Canarialla

Kirjautukaa uuteen neljän tähden korkeamman tason Gloria Palace Royal Hotel & Spahan! Sijoitettu 200 metrin päähän Playa de Amadoresista, Costa de Mogánissa, Gran Canarialla tämä hotelli on varmasti erityinen lomakeskus, ranta aivan edessänne ja tarjoten erinomaiset merinäköalat.

Rakennettu käyttäen saaren tulivuoriperäistä kiveä, tämä hotelli yhdistyy täydellisesti takana oleviin dramaattisiin kallioihin. Kaksi fantastista uima-allasta hotellin terassilla tarjoavat henkeäsalpaavat näköalat yli valtameren: äärimmäisyysallas kutsuu vieraat katselemaan horisonttia, samalla kun katolla oleva uima-allas tarjoaa loputtomat merinäköalat ja aidatun alueen naturisteille.

Jokaisella matkalla on tarkoitus, ja teidän matkanne ei voi varmasti olla ilman paria hyvinvoinnillenne omistettua hetkeä. Monet aurinkotuolit ja –varjot ovat saatavilla teille ottamaan kanarian aurinkoa; ulkoilma-allas tarjoaa rentoutumishetkiä; ja ranta, vain parin askeleen päässä, on ihanteellinen mukavalle päivälle ulkona. Käykää Spa Royal´ssa sen elävällä uima-altaalla, saunalla, turkkilaisilla ja ihanilla hieronnoilla ja antautukaa nautinnon maailmaan.

Lasten miniklubi, terveyskeskus, monet viihdeohjelmat kaiken ikäisille, fantastiset ravintolat ja ystävällinen palvelu, täydentävät tämän hotellin tilat – Kirjautukaa sisään Gloria Palace Royaliin jotakin todella erityistä varten!

WIFI
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.