Tapahtumapaikka Amadoresissa, Gran Canarialla

The Gloria Palace Royal Hotel & Spa offers fantastic facilities for staging business conferences, meetings or presentations.

Sijoitettu Amadoresiin, ystävällinen lomakeskus trooppisella kanariansaarella, oikea tunnelma on tehty tämän tyyppisiin järjestelyihin, vaikkakin rennosti. Tämän saaren fantastinen ympärivuotinen sää on äärimmäisen kutsuva kaiken tyyppisille tapahtumille tai matkoille. Lisäksi, Gloria Palace Royalilla on kaksi suurta huonetta konferensseille: Lobby huone, 130 m², jonne mahtuu korkeintaan 65 ihmistä, ja Tapahtumahuone, 752 m² kokoinen ja jonne mahtuu 300 ihmistä. Molemmissa on suuret ikkunat, antaen luonnonvalon tulla läpi huoneeseen ja tuomaan lämpimän ja virkistävän tunteen kokoontumisellenne.

Nämä huoneet on kaikki varustettu ihanteellisilla tiloilla, sisältäen ilmastoinnin, kiertävään TV:n ja audiovisuaaliset huippujärjestelmät kuten kuvanheittimet ja näyttövarustukset. Internet yhteys on myös saatavilla.

Joka huoneen istumajärjestykset voidaan soveltaa sopimaan liiketoimi pyyntöihinne, pääosin teatteri-, luokkahuone- tai johtoryhmän tyyli. Ateriapalvelut ovat myös saatavilla ruokalistalta laajalla valikoimalla ruokia.

WIFI
  • 01meet.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.