Hotelfaciliteter

Gloria Palace Royal Hotel & Spa byder på en fantastisk beliggenhed og arkitektur der inkluderer to store ferskvands pools på terrasserne, med udsigt over de flotte omgivelser. Den store panoramapool har udsigt over stranden nedenfor. Inde i poolen finder du en overraskelse – en boblende whirlpool der giver dig øjeblikke af dyb afslapning. Endnu en voksen pool er beliggende på en højere terrasse; den byder på et perfekt sted for solbadning og inkluderer et separat naturistområde. Gæsterne har masser af solsenge og parasoller til rådighed for nydelse af forfriskende drinks fra poolbaren. Pool håndklæder er til rådighed (mod et lille depositum) og du kan skifte håndklæder mod et mindre gebyr.

Forældre kan slappe af mens børnene leger på hotellets område. Der er en mini club for 4-12 årige, en stor legeplads, en lille pool designet udelukkende for børnene, et mini-disco og babysitter-service (på bestilling og mod lille betaling).

For de sportslige har Gloria Palace Royal bordtennis, petanque, bueskydning, gymnasium med det seneste udstyr, billard, skydebane og dart. Der ligger flere golfbaner indenfor en radius på 15 km, inklusive Salobre Golf, Tauro Golf, Meloneras Golf og endelig den internationale Maspalomas golfbane. Gæsterne på dette firestjernede superior hotel modtager specielle rabatter på green fees.

Besøg butikscenteret eller unisex frisøren for lidt kvalitetstid for dig selv. Der er også en vidunderlig spa hvor du kan fryde dine sanser. Parker din bil på den private overdækkede parkering og benyt internettet i hotellets receptionsområde.

For at gøre det hele fuldkomment er der udviklet et underholdningsprogram for gæsternes aftener og dagtimer. Både børn og voksne kan være sikker på at nyde tiden!

WIFI
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.