Spa royal

Efter du har væltet dig i solskin ved poolen kan du besøge Spa Royal for flere fornøjelser på din ferie.

Med private områder, en fantastisk udsigt over Amadores stranden og uovertrufne terapier, vil Gloria Palace Royal Hotel & Spa få dig til at føle dig lettet.

Prøv et behandlingsforløb i den animerede pool. Den er opvarmet til 35°C og indeholder forskellige massagestationer, inklusive hydrobeds med bobler, trykdyser og svanehalse, der vil stimulere cirkulationen og hjælpe dig til at slappe af, få dig til at føle dig mere levende end nogensinde før (merpris).

Vælg mellem et stort udvalg af behandlinger der samler tekniker fra hele verden. En kropsafskrubning med ingefær og havsalt fornyer din hus og letter din sjæl, Reiki renser dig og gendanner din indvendige balance, og en Liftosome ansigtsbehandling vil få dig til at føle dig meget yngre!

Sauna, tyrkisk bad og gymnasium er også tilgængelige for alle gæster, helt gratis. I skønhedsklinikken ”Wellness & Spa Gloria Palace” tilbydes gæsterne 5 sensationelle behandlingslokaler, manicure og pedicure pleje, en reception og en terrasse til afslapning.

Åbningstider: 10.00–19.00

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.