Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Amadores, Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°47'33.14"N Længdegrad 15°43'21.94"W

 

 

Dette fantastiske firestjernede superior hotel er beliggende i Amadores – en stadig mere populær destination på de kanariske øer. Beliggende 1 km fra Puerto Rico på sydsiden af Gran Canaria, byder Amadores på en smuk strand og roligt lyseblåt hav. Det fine hvide sand er perfekt til at læne sig tilbage og nyde solen og der er masser af aktiviteter for alle!

Dette indbydende resort er udviklet for ferier. Du vil opleve at alt er indenfor rækkevidde og at Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger midt i det hele. Lige under hotellet løber en træpromenade langs bugten, hvor du finder mange restauranter og barer. Efter en udflugt på vandcykel eller læsning af en bog på en af solsengene, kan du nyde de lokale lækkerier mens dus er solen gå ned i horisonten.

Puerto Rico ligger kun få minutters kørsel derfra i hvad der betragtes som det mest solrige område på øen. Dette lille resort har en kunstigt anlagt strand med hvidt sand, hvor du kan nyde en vidunderlig svømmetur i sikkerhed. Dette familievenlige resort byder på en række vandsportstilbud, som jetski og windsurfing, bådudflugter og dykning. Tilbring en dag med shopping i det store indkøbscenter i nærheden og vend tilbage til Gloria Palace Royal i tide til en vidunderlig middag.

Lufthavnen ligger ca. 50 km fra hotellet – en vidunderlig køretur på 40 minutter langs kysten.WIFI
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.