Restauranter og barer

På din ferie eller forretningsrejse er det af afgørende betydning at der tages hånd om alle dine sanser. Restauranter og barer på Gloria Palace Royal Hotel & Spa byder på fantastisk atmosfære, hvor du kan nyde den omsorgsfulde service.

Hovedrestauranten – Denne airconditionerede designer-restaurant har en fantastisk udsigt over det lyseblå hav om dagen. Det er en røgfri restaurant, med et terrasseområde der er lukket med glas. Denne restaurant er åben for morgenmad, frokost og middag. Om aftenen er der krav om passende påklædning – kun lange bukser er tilladt. Du kan forvente et lækkert udvalg af kager, mejeriprodukter og et udvalg af brød og marmelader, juices, kaffe, oste og lette kolde anretninger der får munden til at løbe i vand hver morgen. Forskellige slags æg, pølser, typisk spanske churros og bacon serveres varme. For både frokost og middag serveres der en farverig buffet med salater, supper, brød, kolde kødretter, patéer og oste. Der er showcooking af fersk kød og fisk, og mange andre valgmuligheder som f.eks. pommes frites, grøntsager, pasta og ris. Giv plads til desserten, da restauranten byder på masser af oste, frisk frugt, kager og is der får dine smagsløg til at smelte.

Mandlige gæster skal bære lange bukser i restauranten om aftenen.

Åbningstider:
Morgenmad – 08.00–10.00
Frokost – 13.00–15.30
Middag – 18.30–21.30

Kaia Restaurant – For at prøve noget andet kan du vælge Kaia Restaurant til middag. Den vidunderlige á la carte restaurant byder på et udvalg af internationalt køkken. Den er beliggende på hotellets tagterrasse hvor gæsterne kan nyde en imponerende panoramaudsigt.

Åbningstider: Mandag til Søndag fra 19.00 til 22.30

Lobby bar – Tæt på det magiske vandfald ved indgangen, serverer lobbybaren lækre cocktails og frisk frugtjuice.

Åbningstider: 10.00–18.00

Pool bar – Tilbring din dag ved panoramapoolen og nyd de lækre snacks og drinks fra poolbaren hele eftermiddagen.

Åbningstider: 11.00–18.00 (November til April) og 10.30–18.00 (Maj til Oktober)

Snack bar – Med en stor terrasse hvor du kan indtage de pragtfulde omgivelser, og nyde en snack og en drink i løbet af dagen.

Åbningstider: 11.00–18.00

Bar salon – Denne store bar, ved siden af receptionen, er fyldt med lys fra de store vinduer med havudsigt i løbet af dagen. Om aftenen er der levende underholdning med timevis af dans i det røgfri miljø. For dem der ønsker at nyde en cigaret med deres drink er der en glas-inddækket terrasse til rådighed.

Åbningstider: 18.00–01.30

WIFI
  • 01rest.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.